Het Platform

Het Platform Doorbraak Denken
Het Platform

Doorbraak Denken is een platform voor persoonlijke ontwikkeling door effectief denken, opgericht in 2005 door Toine Simons. Hij gelooft erin dat mensen een enorm mentaal vermogen hebben om energiek, effectief en in balans te zijn. Mensen zetten dat vermogen onvoldoende in doordat zij teveel nadruk leggen op hun belemmeringen. Hij hanteert de Doorbraak Denken methodiek om dit te doorbreken. Inmiddels hebben vele bedrijven, organisaties en particulieren kennis gemaakt met de praktische methodiek. Alle events worden verzorgd door Toine Simons.

Maak kennis met de trainer

Doorbraak Workshops

Doorbraak Denken organiseert regelmatig bijeenkomsten in het land en één of meerdaagse trainingssessies in het eigen trainingscentrum Ruimte & Rust in Drenthe. Daar leer je om, met behulp van de Doorbraak Denken methodiek, veel meer uit je mentale vermogen te halen en in de regie te zijn van je eigen mogelijkheden en energie. Op die manier kun je snel en effectief veranderingen in jouw leven of organisatie doorvoeren. Doorbraak Denken is er voor zowel particulieren als bedrijven.

Kijk ook op onze Facebook pagina

De Doorbraak Bende

In onze trainidd-veranderbende-2018.jpgngen zul je kennis maken met de ‘Doorbraak-bende’. De metafoor van een verander dilemma: de stoere Friese Hengst Belo (die uiteindelijk niet zo stoer blijkt te zijn), de mooie, verleidende merrie Jessica, Routinie de (behoudende) geit en de wijze uil Epi.

Zij helpen je op een laagdrempelige manier bij het aanleren van de Doorbraak Denken Methode en staan symbool voor de nieuwe denkbeelden die je kunt gebruiken om meer uit je mentale vermogen te halen.

Maak kennis met de karakters van de Doorbraak Bende