De Doorbraak Bende

Maak kennis met de Doorbraak Bende

De Doorbraak Bende is een fantastische groep dieren die wij inzetten als hulpmiddel om jou meer rendement uit je mentale vermogen te laten halen. Ze staan symbool voor de nieuwe denkbeelden die je hiervoor kunt gebruiken.

Neem nou Belo. Hij ziet eruit als een stoere Friesche Hengst en wil dat ook graag zijn. Maar in de praktijk blijkt dat zijn gedachten hem volledig in de weg staan bij zijn poging om een gelukkig leven te leiden. Hij is ontzettend verliefd op Jessica, maar durft niet de eerste stap te zetten. Zou hij er eigenlijk zelfs aan durven denken of Jessica ook verliefd is op hem?

Wat een prachtige merrie is Jessica. De mooiste van de stal en een eersteklas verleidster. Iedereen vindt Jessica mooi, maar zoals dat vaak gaat met het mooiste meisje van de klas, durft niemand op haar af te stappen.

Routini de geit doet alles altijd op dezelfde manier. Dag in, dag uit, bekijkt hij de wereld vanuit zijn routinematige denkpatronen. Routini houdt je een spiegel voor. Hij laat zien dat je vaak langer op een ingesleten pad blijft dan misschien wel goed voor je is.

Epi is de reïncarnatie van Epictetus. Het is een inmiddels oude, wijze figuur uit de stoïcijnse filosofie, die al een eeuw na Christus aan de basis stond van de Doorbraak Denken Techniek. Epi geeft goede suggesties voor nieuwe, effectieve denkbeelden. Hij kan je helpen als je wilt onderzoeken of jouw vastgeroeste gedachten wel kloppen.