Doorbraak Weekend

Doorbraak Weekend

Doorbraak Weekend
Geef je gedachten een nieuwe bestemming en maak doorbraken in levensgeluk.

Tijdens dit inspirerende weekend zal je aan de hand van de Doorbraak Methode ervaren waar je energie aan verspilt en hoe je dat snel weer kunt aanvullen. Aan de hand van een paar praktische oefeningen kan je de inzichten direct in de praktijk brengen.

No-nonsense methode

Het weekend wordt gefaciliteerd door Toine Simons. Hij gelooft heilig in het enorme mentale vermogen wat mensen hebben om authentiek, energiek en in balans te zijn. Echter, we gebruiken dat onvoldoende. Toine heeft een no-nonsens methode ontwikkeld die je snel en effectief kunt inzetten. De methode is verrassend effectief en altijd toe te passen. Je gaat in een kleine, persoonlijke setting aan de slag met effectieve denkpatronen en je legt het fundament om in elke situatie een Doorbraak te maken. Praktisch, hands-on en geen zweverige oefeningen. Het werkt echt!

Voor wie is deze training bestemd?

Voor iedereen die het idee heeft af en toe de handrem erop te houden in plaats van in de versnelling te rijden. Dat er meer bezieling is aan te boren, maar dat er ook belemmeringen op de lijn zitten die dat ongemerkt tegenhouden. Kortom, mensen die geloven dat je in je fysieke bestaan veel meer kunt dan je laat zien. Toine coacht je door je oude manier van denken heen en geeft je tools om op ieder moment je ambitie te realiseren. Het resultaat is een goede balans in je denken en doen, met een praktische methode om daar dagelijks richting aan te geven. Voor iedereen!

Wat kun je verwachten?
  • Oude denkpatronen maken plaats voor nieuwe denkpatronen.
  • Grip op je gedachten, gevoel en gedrag.
  • Snel en effectief naar elke situatie kijken.
  • Durf stappen te ondernemen, omdat je belemmeringen niet meer in de weg staan.
  • Een concreet stappenplan om op ieder gebied jouw ambities waar te maken.
De voorbereiding

Je krijgt een vragenlijst met 120 stellingen. De antwoorden op de stellingen geven jouw huidige routines en denkpatronen weer. Hier gaan we in het weekend mee aan de slag. Verder denk je na over de doorbraken die je ECHT zou willen maken. Kortom: kom lekker naar Drenthe en laat het gebeuren. Want als je weet hoe jij jezelf zou willen voelen en je beschikt over een praktische methode om daar dagelijks richting aan te geven, dan kan niets je meer tegen houden.

Bijzonderheden

  • Datum: vrijdag 10 november 2023 16.30 uur t/m zaterdag 11 november 16.00 uur, inclusief overnachting
  • Locatie: trainingsaccommodatie Ruimte & Rust, Dorpsstraat 5A Eesergroen.
  • Investering: € 795,- (*) exclusief BTW

(*) Het tarief voor particulieren en studenten is op aanvraag.

Geplande trainingsdata

Eesergroen, Drenthe / 6 Pers. / € 795 Aanmelden