Doorbraak Avond

Doorbraak avond

Doorbraak Denken
Volg de adviezen van de oude Stoïcijnen en pak de regie over jouw energie!

Word je meester van je gedachten en maak doorbraken

Een razendsnelle, inspirerende masterclass van Toine Simons over onze ware denkkracht.

Herken je het gevoel dat je veel ballen in de lucht moet houden, dat alles tegenwerkt en je alles alleen moet doen?
Dat je niet toekomt aan zaken die nodig zijn?
Dat je niet dat doet wat je eigenlijk wil doen?
Dat je aan het eind van de dag het gevoel hebt niks te hebben gedaan, maar wel je energie kwijt bent?

Hoe zou het zijn als je, ondanks jouw drukke leven, toch in de regie zou zijn van jouw energie en je meer balans en rust ervaart? Dat je datgene doet om te bereiken wat je ECHT wil!
Vaak lijkt zo’n situatie ver weg en onbereikbaar. Maar let op, de oplossing is nabij!

Betekenis ervaren is een belangrijke, vaak onbewuste, doelstelling van veel mensen. Een belangrijk middel om betekenis te kunnen ervaren is ons cognitieve vermogen, onze gedachten. Gedachten kunnen energie geven en afnemen, ons op de handrem zetten of in de versnelling. Maar hoe krijg je daar nou grip op? Dat ga je tijdens deze intensieve doorbraak avond ervaren.

Antoine Simons, facilitator van deze braintraining, laat je aan de hand van de adviezen van de oude Stoïcijnen en de moderne wetenschap zien, hoe je je met een verrassend eenvoudige maar effectieve methode, bewust kunt worden van jouw gedachtegang en deze kunt aanpakken. Daarmee zul je je vermogen aanspreken om in elke omstandigheid, gedachten aan te kunnen maken die je niet verontrusten, frustreren of irriteren. Wie wil dat niet?

Kom naar deze masterclass en laat je inspireren door de inzichten van Antoine. Hij belooft je: dit gaat veel positieve energie opleveren!

Je eigen gedachten; daarin zit je identiteit en je vrijheid. Meer heb je niet nodig.

De trainer Toine Simons

Toine coacht je door je oude manier van denken heen en geeft je tools om op ieder moment je ambitie te realiseren. Het resultaat is een goede balans in je denken en doen, met een praktische methode om daar dagelijks richting aan te geven. Hij gelooft in de enorme capaciteit van mensen om zeer snel verandering en verbetering te realiseren.

Toine kan als geen ander deelnemers inspireren en tot denken aanzetten. De trainingsstijl is dynamisch, humoristisch, praktisch en hij gaat de confrontatie niet uit de weg

Bijzonderheden

Er staat op dit moment nog geen nieuwe Doorbraak avond gepland.