Doorbraak Events

Doorbraak Events

Maak energie vrij om anders te leren denken! Hoe je dat doet? Kom naar één van onze trainingen en ervaar dat je zelf grote mentale mogelijkheden hebt om je leven effectiever én plezieriger in te richten.

Doorbraak Avond

Op één avond ervaar je hoe je meer energie kunt vrijspelen om je ambities waar te maken. Je ontdekt of datgene wat je denkt of voelt daarvoor effectief is of juist in de weg staat. Doorbraak avond is een sessie vol interactie, herkenbare voorbeelden, nieuwe inzichten en veel plezier. Aan de hand van praktische oefeningen ga je kennis maken met de Doorbraak Denken Techniek en nemen we je mee op een ‘reis’ vol nieuwe gedachten. Zodat je er daarna direct mee aan de slag kunt, privé of op het werk. De Doorbraak Avond vindt regelmatig plaats, ook bij jou in de buurt. Schrijf je nu in!

Doorbraak Weekend

Naast de Doorbraak avond is er het Doorbraak Weekend in ons eigen chalet in Drenthe. Met de hunebedden op steenworp afstand, gaan we in kleine groepen van 6 - 10 deelnemers dieper in op de Doorbraak Denken Techniek. We faciliteren je om in één weekend de nieuwe-gedachten methodiek te leren toepassen op alle gebieden in je leven, die er voor jou toe doen. Doorbraak Weekend is er voor de échte Doorbraak Denken-liefhebbers.

Personal Leadership Programma

Het Personal Leadership Programma is voor (senior) professionals die op veeleisend niveau acteren. Zij willen controle nemen over hun functioneren om meer in de regie te zijn van het resultaat. Dit programma is een reflectief en uitdagend proces dat de deelnemers inzicht biedt in hun latent en manifest talent en ontwikkelt dátgene wat er toe doet in een ambitieuze rol en functie. Dit gebeurt middels een DNA-assessment, coaching en training. Deelname aan dit programma zal de effectiviteit van de professional significant verhogen.

Doorbraak Accommodatie Drenthe